awax napisałem carrier i thermo king w tym kontekscie, ze moze ktos wie na którą z tych firm łatwiej uzyskac autoryzacje (osobiscie wolał bym carierra) wczesniej pracowałem w wielkiej transportowej firmie i miałem stycznosc z carrierem miałem też okazje odwiedzić montażownie we Francji i dlatego ten carrier jest mi bliższy. A jesli chodzi o hale to planuje budować tylko nie wiem czy oni mają jakies wymogi? Rozmawiałem z frigipolem w Czestochowie znam tam chłopaków, ale oni twierdzą ze jest w Warszawie jakaś nowa siedziba i oni mają coś do powiedzenia.
Mysle też o chłodnictwie transportowym bo w mojej okolicy jest mnóstwo firm mięsnych których transport w 80% to własnie carrier a najbliższy servis to 80 kilometrów. A tak na marginesie awax wedłóg Ciebie chłodnictwo transportowe to dobry temat?
Pozdrawiam
Mysle też o chłodnictwie transportowym bo w mojej okolicy jest mnóstwo firm mięsnych których transport w 80% to własnie carrier a najbliższy servis to 80 kilometrów. A tak na marginesie awax wedłóg Ciebie chłodnictwo transportowe to dobry temat?
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY