Witam
Tak sobie myślę,że jednym z pierwszych działań Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa i Klimatyzacji będzie internetowy kurs podstaw chłodnictwa.
Szanuję Wszystkich Kolegów rozpoczynających przygodę z chłodnictwem(mam tu na myśli również klimatyzacje)ale warto na początek poznać tak "na chłopski rozum"
podstawowe sprawy związane z czynnikami chłodniczymi,podstawowymi obiegami,doborem urządzeń,sterowaniem,najczęstrzymi usterkami itp.
Nie tak naukowo jak w książkach,ale normalnie po ludzku.
Następnym zadaniem myślę,że wartym uwagi jest chyba stworzenie "biblioteki
schematów i kodów alarmowych"
Co sądzicie o takich działaniach?
Jeszcze jedno ,zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do członkowstwa w Stowarzyszeniu,również tych,którzy się wstydzą gdyż ich wiedza zarówno praktyczna,jak i teoretyczna jest niewielka.Każdy kiedyś zaczynał.
Nie ukrywam,że zależy nam na liczbie członków,gdyż im nas będzie więcej tym
więcej Centrum będzie w stanie zdziałać.Z tego powodu pewne działania będą jedynie dostępne dla zrzeszonych w naszej organizacji.
Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenia na centrum.klima@poczta.fm
Termin spotkania założycielskiego już bardzo blisko .
Pozdrawiam
Tak sobie myślę,że jednym z pierwszych działań Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa i Klimatyzacji będzie internetowy kurs podstaw chłodnictwa.
Szanuję Wszystkich Kolegów rozpoczynających przygodę z chłodnictwem(mam tu na myśli również klimatyzacje)ale warto na początek poznać tak "na chłopski rozum"
podstawowe sprawy związane z czynnikami chłodniczymi,podstawowymi obiegami,doborem urządzeń,sterowaniem,najczęstrzymi usterkami itp.
Nie tak naukowo jak w książkach,ale normalnie po ludzku.
Następnym zadaniem myślę,że wartym uwagi jest chyba stworzenie "biblioteki
schematów i kodów alarmowych"
Co sądzicie o takich działaniach?
Jeszcze jedno ,zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do członkowstwa w Stowarzyszeniu,również tych,którzy się wstydzą gdyż ich wiedza zarówno praktyczna,jak i teoretyczna jest niewielka.Każdy kiedyś zaczynał.
Nie ukrywam,że zależy nam na liczbie członków,gdyż im nas będzie więcej tym
więcej Centrum będzie w stanie zdziałać.Z tego powodu pewne działania będą jedynie dostępne dla zrzeszonych w naszej organizacji.
Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenia na centrum.klima@poczta.fm
Termin spotkania założycielskiego już bardzo blisko .
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY