Romney,
masz rację, to jest drogo (wg. twoich wyliczeń
- ile wg. ciebie jest warta instalacja? ile konserwacja (nie chodzi o przejechanie obudowy ściereczką ale rozebranie nawiewnika, umycie skarplacza, może jakaś tabletka dezyfekcyjna)...
byłem kilka razy z dzieckiem u stomatologa za każdą wizytę płaciłem min. 50zł, a wizyta polegała na 5 minutowym malowaniu zębów przeciw próchnicy, przy każdej wizycie znajdowały się również uszkodzone zęby. w sumie wszystkie wizyty nie trwały dłużej niż godzine a koszty przekroczyły 500 zł. powiesz, że trzeba dbać o zęby. stomatolog zasze coś ci znajdzie.
dzieki takim jak wy ludzie uciekają za granice, bo niby dlaczego taki monter miał by normalnie zarabiać? doktor to jest ktoś on się uczył wiele lat a taki monter to młotek przecinak...
pzdr.
masz rację, to jest drogo (wg. twoich wyliczeń
- ile wg. ciebie jest warta instalacja? ile konserwacja (nie chodzi o przejechanie obudowy ściereczką ale rozebranie nawiewnika, umycie skarplacza, może jakaś tabletka dezyfekcyjna)...byłem kilka razy z dzieckiem u stomatologa za każdą wizytę płaciłem min. 50zł, a wizyta polegała na 5 minutowym malowaniu zębów przeciw próchnicy, przy każdej wizycie znajdowały się również uszkodzone zęby. w sumie wszystkie wizyty nie trwały dłużej niż godzine a koszty przekroczyły 500 zł. powiesz, że trzeba dbać o zęby. stomatolog zasze coś ci znajdzie.
dzieki takim jak wy ludzie uciekają za granice, bo niby dlaczego taki monter miał by normalnie zarabiać? doktor to jest ktoś on się uczył wiele lat a taki monter to młotek przecinak...
pzdr.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY