Ozonatory.pl napisała, że dobry ozonator musi generować ozon na poziomie 3g/h,właśnie oglądałem ofertę GENERATOR OZONU FM500 waży tylko 34kg 2.4g/h i jest stosowany w skali przemysłowej.Jak mam takie urządzenie zastosować do odkażania samochodu w warunkach warsztatowych? Co z przepisami bhp związanymi z pracą na ozonatorach i jak to się ma do warsztatów?Pamiętajmy że samochody mają dużo mniejsze gabaryty niż baseny,hale fabryczne itp.W internecie przeczytałem że na potrzeby domowe(oczyszczanie powietrza) wystarczą generatory ozonu o wydajności 3 mg/h.Nie jestem wysokiej klasy specjalistą, tylko marnym użytkownikiem jednej z tych zabawek i wydaje mi się że poziom 250mg do 300mg/h jest wystarczający.(po użyciu głowa mnie boli a skoro mnie to podejrzewam że grzyby też nie mają lekko
)
Hirek odpuść sobie to urządzenie LOVAIR to jest bardzo podobne do urządzenia firmy Delphi.Magneti marellii jest tańsze ,umieszcza się je w pobliżu samochodu i chyba nieźle się sprawuje.Pzdr.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-22, 22:46:05 przez Rado33.)
) Hirek odpuść sobie to urządzenie LOVAIR to jest bardzo podobne do urządzenia firmy Delphi.Magneti marellii jest tańsze ,umieszcza się je w pobliżu samochodu i chyba nieźle się sprawuje.Pzdr.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY