Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

klon ???

53 Odpowiedzi, 53107 Wyświetleń

A.S.preses

2009-02-01, 17:09:14
Nowy użytkownik
Dzien Dobry

Mam teraz dowody na nieuczciwa postawe kolegi Awaxa. W koncu dostalem wiadomosc od osoby z bliskiego otoczenia tego czlowieka. Teraz za chwile dowiecie sie co on tak naprawde knuje.

Mam haka na tego Awaxa
Jak ciem to interesuje lub kogo to dam troche niusow.

Re: Odp: Mam haka na tego Awaxa
No ciekawe. Zapewniam anonimowość. Wiem, że ma jakieś problemy, ale bez
> konkretów. raczej zawsze traktowałem go jako głupka.
> A.S.
>
> Stowarzyszenie Chłodnictwa Klimatyzacji i Pomp Ciepła

Wienc

Dwa lata temu nie daleko firmy Awax wylondowalo UFO.Byla awera na calom okolice.ludziska najpirw wystraszone, z widłami chcieli przywitac opcych.Na czele oczywista stał Władysław.Otoczyli pojazd kosmiczy i czekali na reakcie ufoludkow.W tem nagle otwarły sie klapy i wychodzili przybysze.Dziwni to byli przybysze bo wygondali jak chinczycy, muwili łamaną polszczyznom.Przywitali siem ze zgromaconymi.Okazalo sie ze to nie rzadne ufo tylko chinski zwiad gospodarczy na nieowicjalnej wizycie.Władysław zaprośił ich do swojej firmy.O czym rozmawiali nikt nie wie.Ja wim.Krutko po tym jak oni znikli firma byla ogrodzona wusokim płotem niedlugo.ponoć remont.Robili cos dzien i noc.Ja się tam wkradlem.Robili podziemia pod firmom.Ze stó chinczykow kopało murowalo mątowali jakies machiny.Widzialem tam jednego pracownika Awaxa z kturym czesto chodzilimy na wino.I tak zrobilem poszli my na wino i wszystko mi wyspiewal jak na sfientej spowiedzi.Władysław podpisał z chinolami umowe ze bendzie produkowal klimatyzatory rosznych markowych producentow.dali mu ponoc formy i drukarke co podrabia loga producentow.Tylko byl proglem jak to rozprowadzic.Wtedy Awax wymslil to swie stoważyszenie zeby rozprowadzalo mu urzondzenia po polsce.Ito caly sekret.Na dowod powiem jak weisc do podziemi.Weiscie jest w ubikacji przy stouwce.Tszeba weisc i siem zamknonc.Potem trzeba wlonczyc zimno wode podprysznicem ona hwile leci i pszestaje i w tym momencie trzeba wejsc do kabiny ktura jest windom.zamknonc drzwi i zjechac na duł.Guwne wejscie jest gdzies dalej tamtendy wjeszdzaja tiry po klimy.Ale nikt nie widzial tego.

Mysle ze jak siem o tym dowiecom producenci to siem wesma za niego.
Jak go wsadzom to siem ujawniem.
Pozdro

I wszystko jasne...

Zapraszamy do naszego stowarzyszenia.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa