Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzator typu split- jakiej firmy

31 Odpowiedzi, 55142 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

Damian1980

2017-03-22, 14:59:20
Nowy użytkownik
Teraz dopiero namieszaliście mi w głowie Smile może inaczej w takim razie, co w takim razie warto wybrać? skoro lg bee, gree będzie rozsądniejszym wyborem? typowe marki premium typu mitsubishi są chyba poza moim zasięgiem $ więc szukam złotego środka, nie wymagam niemożliwego czyli super sprzętu za małe pieniądze, ale szukam czegoś z zdobrym stosunkiem cena/jakość, funkcja grzania mnie nie interesuje zupelnie nie jest mi potrzebna, ma to być po prostu z racji tego że mieszkam w bloku cichy sprzęt i dobrze żeby miał jakieś filtry, gdyż żona jest przeciwna klimatyzacji (dziecko alergik) bo Pani Jadzia ze sklepu miesnego powiedziala przecież ze to takie szkodliwe Big Grin ja już nie chcę się męczyć w lecie i udało mi się ją namowić na montaż pokazując że dzisiaj klimatyzacja (akurat lg) ma różne filtry i dzisiejsze sprzęty są bezpieczne pod tym względem...dlatego radzę się Was co wybrać, fajnie by było zdać się całowicie na instalatora, ale w praktyce b. często oczywiście nie zawsze wybierze sprzęt na który ma większą możliwość zarobku a nie lepiej spełnia potrzeby klienta..

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa