No właśnie fachowiec od klimatyzacji nic nie mierzył . Tylko zaraz postawił na sprężarkę.Jeżeli chodzi o temperaturę z kratek to mierzył i było okokło 6 stopni i póżniej strzeliło tak jak pisałem wcześniej. Jeżeli chodzi o filtr kabinowy to nie wiem czy we własnym zakresie jestem wstanie coś zrobić i żeby go ewentualnie wyczyścić. Jak tak to gdzie go mam szukać???Jeżeli chodzi o ciśnienie to tylko specjalne urządzenia wchodzą w grę czy jest "domowy" sposób?
Zajmuje się elektroniką (co prawda nie samochodwą) tak więc nie mam doświadczenia z klimatyzacją-wiem troszkę jak działa i chyba zmienie fachowca ale zanim to zrobie może sam coś poszperam.Rozumiem że bez sprzętu się chyba nie obędzie!! Czy są jakieś solicje albo schematy instalacji to może będzie mi łatwiej.Proszę tylko o odpowiedź czy mam się zabrać do tego czy poprostu odpuścić i odwiedzić inny warsztat.Dziękuje za zainteresowanie i wyrozumiałość.!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-06-01, 10:25:31 przez bamboss.)
Zajmuje się elektroniką (co prawda nie samochodwą) tak więc nie mam doświadczenia z klimatyzacją-wiem troszkę jak działa i chyba zmienie fachowca ale zanim to zrobie może sam coś poszperam.Rozumiem że bez sprzętu się chyba nie obędzie!! Czy są jakieś solicje albo schematy instalacji to może będzie mi łatwiej.Proszę tylko o odpowiedź czy mam się zabrać do tego czy poprostu odpuścić i odwiedzić inny warsztat.Dziękuje za zainteresowanie i wyrozumiałość.!!!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY