Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Nierówne Ciśnienie

16 Odpowiedzi, 13801 Wyświetleń

mag2k3

2009-07-10, 16:10:06
Nowy użytkownik
Napisałem jakie było ciśnienie wystarczyło przeczytać posta wyżej, widziałem je na własne oczy Smile
Ale proszę dokładnie było 6,6niskiego i 10.8 wysokiego
Skoro już wiesz jakie są dokładne ciśnienia to co następnie trzeba zrobić?
Bo rozumiem że zakup manometrów już mam z głowy.

matwik1 ja nie robię samochodu bo taka bieda tylko dlatego że lubię sam coś naprawić nie ufam mechanikom i tyle jak coś zepsuję to kupię nowe moja strata ale porady w stylu nie dasz rady tego zrobić "bo nie" są raczej marnym pożytkiem nie sądzisz? Powiedz szczerze bez złośliwości?
Jak na razie wszystko co robiłem a było tego trochę chodzi bez najmniejszego problemu np silnik już 2 rok lata po czyszczeniu nastawnika pompy wtryskowej i zmianie uszczelki, bardziej ufam swojej dokładności niż robieniu na odpier... jak to większość mechaników.
Tylko nie lubię takiego podejścia nie dasz rady bo nie, kiedy wiem że dam radę bo to nie jest fizyka jądrowa.

.....
Ale bez OT może ktoś poda choć nazwy środków do czyszczenia klimatyzacji tylko jakiś dobrych (nie mówię o odgrzbianiu) tylko właśnie czym się czyści kiedy się rozbierze ją na poszczególne elementy bo wodą z mydłem raczej się tego nie robi prawda?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-07-10, 16:13:25 przez mag2k3.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa