Wiem i zgadzam się z wami co do tej próżni. Dokonywałem pomiarów watomierzem więc wiem że nic złego się nie dzieje. Teraz w te upały chodziła klima nonstop i też jest ok. Jednak byłem u znajomego w domku jednorodzinnym i on ma klime Samsunga - dał za nią 1700 zł (klima 3,5 kW) no i powiem, że jakość wykonania w porówaniu do markeciaka to jak dzień do nocy. Oprócz tego ciszej chodzi zarówno jednostka zew. jak i wewnętrzna. Także idę w kierunku wymiany klimy na firmówke na przyszłe wakacje (ale oczywiście do podłączenia wezme fachowca z branży)
I jeszcze pytanie czy te rurki ( miejsce gdzie się je dokręca) co są przy jednostce zewnętrznej to czy znich podczas pracy powinna kapać woda czy też powinien zbierać się lód. Bo u mnie kapie woda a w sklepie kołomnie mają lód na tych króćcach???
I jeszcze pytanie czy te rurki ( miejsce gdzie się je dokręca) co są przy jednostce zewnętrznej to czy znich podczas pracy powinna kapać woda czy też powinien zbierać się lód. Bo u mnie kapie woda a w sklepie kołomnie mają lód na tych króćcach???
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY