Wydajność ? ja to się bardziej boję o to by się coś nie wytrąciło z oleju jak pomieszasz sez 80 i pag na poliglikolach , moze nic sie nie dzieje poza pogorszeniem parametrow , bo mysle ze na uszczelki i materialy w ukladzie nie ma znaczenia seria oleju czy to PAG czy SEZ , SEZ 80 np jest dużo droższy ale czy lepszy
oba to syntetyki w sumie , ale wydaje mi się że możemy sobie tak gdybać , trzeba by było zapytać kogoś kto ma pomieszane oleje u siebie w układzie parę lat
, myślę sobie czy nie dało by się odessać parę razy oleju tak by proporcję zwiększyły się w stronę nowego oleju ... , kiedy odessie najwiecej oleju ? jak klima zaraz przed odessaniem czynnika chyba trochę pochodzi ?
oba to syntetyki w sumie , ale wydaje mi się że możemy sobie tak gdybać , trzeba by było zapytać kogoś kto ma pomieszane oleje u siebie w układzie parę lat
, myślę sobie czy nie dało by się odessać parę razy oleju tak by proporcję zwiększyły się w stronę nowego oleju ... , kiedy odessie najwiecej oleju ? jak klima zaraz przed odessaniem czynnika chyba trochę pochodzi ?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY