Tak bywa z łopatami wentylatora. Ja kiedyś miałem awarię w Banku. Dzwoni kierownik oddziału i mówi że urządzenie te co jest montowane na zewnątrz strasznie dziwnie się zachowuje. Pojechałem patrzę i faktycznie urządzenie skacze na gumowych poduszkach i mało co nie wyrwie się z mocowań. 12kW urządzenie dwu wentylatorowe nie ma jednej łopaty
ale tam jakiś dzieciak albo inny drań patyka wsadził w kratkę bo ślady były. heheh już się śmieję bo w tej samej sieci Banku tylko innym oddziale dzwoni kierownik i mówi że urządzenie w serwerowni nie chłodzi!!! Pilny przyjazd wchodzimy do serwerowni i faktycznie żar w środku a urządzenie martwe na nic nie reaguje hmmm... idziemy na zewnątrz a tu co????? Wystają tylko urwane zawory ze sprężarki a skraplacza brak
.. Tak niektóre awarie są śmieszne i potrzebne dla rozweselenia dnia pracy
Pzdr
ale tam jakiś dzieciak albo inny drań patyka wsadził w kratkę bo ślady były. heheh już się śmieję bo w tej samej sieci Banku tylko innym oddziale dzwoni kierownik i mówi że urządzenie w serwerowni nie chłodzi!!! Pilny przyjazd wchodzimy do serwerowni i faktycznie żar w środku a urządzenie martwe na nic nie reaguje hmmm... idziemy na zewnątrz a tu co????? Wystają tylko urwane zawory ze sprężarki a skraplacza brak
.. Tak niektóre awarie są śmieszne i potrzebne dla rozweselenia dnia pracy
Pzdr
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY