A moze ktoś by napisał tutaj co i jak ;
) w końcu od tego jest chyba forum
. No chyba ze to skrzynka kontaktowa to przepraszam
.
Poprostu sprawa wygląda tak ze robie wszystko sam i nie chce czegoś spieprzyć, nie chce też zapłacić w późniejszym czasie za napelnienie układu i na drugi dzień zdziwić sie ze jest w nim pusto . W końcu nie chce zeby ktoś zdzierał ze mnie kase , szczegolnie biorąc pod uwage fakt ze instalacja jest 19 letnia a samochod 21 letni ( choc to oczywiscie nie swiadczy o jego stanie technicznym).
Nie usmiecha mi sie też wydawać kilkuset złotych za to ze ktoś mi zalozy 8 oringów po kilka złotych sztuka ( albo taniej) skoro mam cala instalacje rozebraną i i tak skladam ja od początku. Tak więc liczę na waszą fachową pomoc Panowie.
) w końcu od tego jest chyba forum
. No chyba ze to skrzynka kontaktowa to przepraszam
. Poprostu sprawa wygląda tak ze robie wszystko sam i nie chce czegoś spieprzyć, nie chce też zapłacić w późniejszym czasie za napelnienie układu i na drugi dzień zdziwić sie ze jest w nim pusto . W końcu nie chce zeby ktoś zdzierał ze mnie kase , szczegolnie biorąc pod uwage fakt ze instalacja jest 19 letnia a samochod 21 letni ( choc to oczywiscie nie swiadczy o jego stanie technicznym).
Nie usmiecha mi sie też wydawać kilkuset złotych za to ze ktoś mi zalozy 8 oringów po kilka złotych sztuka ( albo taniej) skoro mam cala instalacje rozebraną i i tak skladam ja od początku. Tak więc liczę na waszą fachową pomoc Panowie.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY