Dzisiaj miałem trochę więcej czasu i poobserwowałem klime. Podczas pracy układu rurki od klimy sa zimne(są zroszone). Może to dziwne ale zauważyłem że temperatura spada najniżej jeżeli jadę dosyć wolno do ok 40-50km/h i w zakresie obrotów 1500-2200(wtedy potrafi spaść do 5*C) jednak jak przyspiesze i jade już nomalnie to wzrasta do ok 7. Jak stoaje w korku to temperatura najpierw delikatnie spadnie, utrzyma się przez jakieś 30sekund a potem leci w górę(w odstępach czasowych ok 30sek-1min) nawet do 14*(gdybym sał dłużej to leci jeszcze dalej). Niestety osuszacz jest tak zabudowany że musze mieć więcej czasu żeby zdemontować zbiorniczek od spryskiwaczy, żeby złapać za jego spód(góra i rurrki są zimne).
Wczoraj jechałem takim samym autkiem znajomego i jego klima przy jezdzie w mieście schodzi do 4.5*C i trzyma temperature(czasem wzrośnie o 1* i nic więcej). Moja niestety nie trzyma temperatury.
Wczoraj jechałem takim samym autkiem znajomego i jego klima przy jezdzie w mieście schodzi do 4.5*C i trzyma temperature(czasem wzrośnie o 1* i nic więcej). Moja niestety nie trzyma temperatury.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY