Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Renault Scenic II klima zamiast chlodzic grzeje :/

14 Odpowiedzi, 24307 Wyświetleń

hopkins

2010-05-06, 21:27:51
Nowy użytkownik
Witam wszystkich, mam problem z moja klima, po zimie rozszczelnil mi sie uklad i caly czynnik poszedl w powietrze :/ panowie od klimy usuneli dziure, okazalo sie ze maly filtr w jednej z rur sie zapchal i w efekcie zepsul. Wymienili, nabili ale niestety zamiast zimnego powietrza leci cieple:/ sprezarka zalacza sie, ale rurki od klimy sa cieple...
dali za wygrana, nie wiedzieli co jest nie tak. Pojechalem do innego serwisu i koles powiedzial mi ze uklad nabity jest powietrzem :O a nie gazem, spuscil troche tego niby czynnika i faktycznie nie przypominalo to gazu (taki cieply wiaterekWink) nie wiem co robic, nie znam sie na klimie i nie wiem czy mnie nie naciaga na kolejny wydatek, Poradzcie, nabijac znowu czy moze to wina sprezarki ze zle spreza ten gaz- to moja teoria Smile.

pozdrawiam.

A moze ktos zna jakis dobry serwis klimy w okolicy Warszawy? bylbym bardzo wdzieczny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-05-07, 05:33:11 przez hopkins.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa