Witam wszystkich, mam problem z moja klima, po zimie rozszczelnil mi sie uklad i caly czynnik poszedl w powietrze :/ panowie od klimy usuneli dziure, okazalo sie ze maly filtr w jednej z rur sie zapchal i w efekcie zepsul. Wymienili, nabili ale niestety zamiast zimnego powietrza leci cieple:/ sprezarka zalacza sie, ale rurki od klimy sa cieple...
dali za wygrana, nie wiedzieli co jest nie tak. Pojechalem do innego serwisu i koles powiedzial mi ze uklad nabity jest powietrzem :O a nie gazem, spuscil troche tego niby czynnika i faktycznie nie przypominalo to gazu (taki cieply wiaterek
) nie wiem co robic, nie znam sie na klimie i nie wiem czy mnie nie naciaga na kolejny wydatek, Poradzcie, nabijac znowu czy moze to wina sprezarki ze zle spreza ten gaz- to moja teoria
.
pozdrawiam.
A moze ktos zna jakis dobry serwis klimy w okolicy Warszawy? bylbym bardzo wdzieczny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-05-07, 05:33:11 przez hopkins.)
dali za wygrana, nie wiedzieli co jest nie tak. Pojechalem do innego serwisu i koles powiedzial mi ze uklad nabity jest powietrzem :O a nie gazem, spuscil troche tego niby czynnika i faktycznie nie przypominalo to gazu (taki cieply wiaterek
) nie wiem co robic, nie znam sie na klimie i nie wiem czy mnie nie naciaga na kolejny wydatek, Poradzcie, nabijac znowu czy moze to wina sprezarki ze zle spreza ten gaz- to moja teoria
.pozdrawiam.
A moze ktos zna jakis dobry serwis klimy w okolicy Warszawy? bylbym bardzo wdzieczny.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY