wow :0 ale trafilem na forum
same kuzwa spece.... od szydzenia i obrazania bo napewno nie od klimy. Czy wedlug was kazdy musi sie znac na wszystkim????? dla mnie klima to przycisk AC, naciskam i jest chlodno to mi wystarcza
, ogolnie to wiem ze zimnym gazem sie nie chlodzi a cieplym nie grzeje, napisalem za moim zdaniem to cos ze sprezarka. Gosc od klimy sie za ch...ja nie znal, podejrzewalem to i dlatego nie nabijalem drugi raz, tylko postanowilem zasiegnac info.
EOT.
kolega r40 to powinien raczej do jakiegos specjalisty sie udac.... tak sam siebie cytowac i odpowiadac
wiem wiem kazdy post sie liczy, nabijasz 1000 i mow mi GURU od KLIMY buahahaha
same kuzwa spece.... od szydzenia i obrazania bo napewno nie od klimy. Czy wedlug was kazdy musi sie znac na wszystkim????? dla mnie klima to przycisk AC, naciskam i jest chlodno to mi wystarcza
, ogolnie to wiem ze zimnym gazem sie nie chlodzi a cieplym nie grzeje, napisalem za moim zdaniem to cos ze sprezarka. Gosc od klimy sie za ch...ja nie znal, podejrzewalem to i dlatego nie nabijalem drugi raz, tylko postanowilem zasiegnac info. EOT.
kolega r40 to powinien raczej do jakiegos specjalisty sie udac.... tak sam siebie cytowac i odpowiadac
wiem wiem kazdy post sie liczy, nabijasz 1000 i mow mi GURU od KLIMY buahahaha
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY