Banita napisał(a):Zapewniam Ciebie że moja wypowiedż niebyła przytoczona z żadnej literatury której naprawdę jest mało.Przeczytać można wszystkie i niejest ich dużo.Połowa to zazwyczaj bzdury dotyczące układania rurociągów.Stefanbud a może po polsku z tymi określeniami.Ja rozumiem że znasz angielski od strony technicznej,ale nauczycielka j. angielskiego niepotrafi przetłumaczyć co to znaczy solenoid valwe.Temperaturę nasycenia możemy nazwać temperaturą jaką.Nieużywając komercyjnych pojęć.Dlaczego musimy utrudniać sobie życie np. podając ciśnienia w jednostkach dotąd nieużywanych powszechnie.Ja od dzisiaj używam Bingo- temperatura.Szanujmy swój język i siebie jako polaków.Niech anglicy uczą w szkołach polskiego.Niechaj dokumentacje bendą w j. polskim. Czy my naprawdę tak upadamy? Szanujmy siebie i swoją wiedzę przekazując ją w języku polskim.Stefanbud po wypowiedziach superhit z ciebie fahowiec z pełnym szacunkiem.Witam
pozdrawiam.
Prowadzę sobie dialog z kolegą Ex.exe. Nie używam ciśnień i używam słowa Superheat zamiast przegrzanie ponieważ myli się koledze z przegrzaniem pary. Bo to nie to samo, prawda. Właśnie żeby ułatwić sobie życie. Słowo Superheat to nic innego jak przegrzanie. Słaba nauczycielka
. Nie szukaj podstępu. Jak Ty nie wiesz jaka to jest temperatura nasycenia to zobacz jak przede mną ciężka droga. Określenia Superheat używa cały świat w chłodnictwie. Musisz otworzyć się. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY