Witam
Dziękuję za odpowiedź
Żeby to wszystko uściślić - mieszkanie w starej kamienicy ale zapewne z zamontowaniem jednostki zew. nie powinno być kłopotu ze strony administracji.
Gorzej jeśli chodzi o sam montaż.
Jak widać po wysokości mieszkania - jest dosyć wyskoko - 2 piętro - a dodatkowo ciężko jest podjechać jakimś podnosnikiem etc gdyż pod oknami jest trawnik
- chyba że ktoś odważny spuści się na jakiejś linie czy coś.
Co do samego sprzętu chodzi mi głównie o to by było w miarę wydajne ale i ciche. Właśnie myślałam o czymś takim że jedna część gdzieś nad drzwiami a to co byczy
- za oknem 
Jestem z W-wy więc jeśli ktoś ze znawców tematu również to chętnie ew. ktoś ode mnie umówi się na ew. spojrzenie okiem fachowca na problem
w rzeczywistości
Dziękuję za odpowiedź
Żeby to wszystko uściślić - mieszkanie w starej kamienicy ale zapewne z zamontowaniem jednostki zew. nie powinno być kłopotu ze strony administracji.
Gorzej jeśli chodzi o sam montaż.
Jak widać po wysokości mieszkania - jest dosyć wyskoko - 2 piętro - a dodatkowo ciężko jest podjechać jakimś podnosnikiem etc gdyż pod oknami jest trawnik
- chyba że ktoś odważny spuści się na jakiejś linie czy coś.Co do samego sprzętu chodzi mi głównie o to by było w miarę wydajne ale i ciche. Właśnie myślałam o czymś takim że jedna część gdzieś nad drzwiami a to co byczy
- za oknem 
Jestem z W-wy więc jeśli ktoś ze znawców tematu również to chętnie ew. ktoś ode mnie umówi się na ew. spojrzenie okiem fachowca na problem
w rzeczywistości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY