Klimatyzator chodzi na opcji odwilżania (jest to SPLIT o mocy 2,5kw).
Dodatkowym źródłem wilgoci jest otwarta kuchania, ale nie gotuje się na niej często.
Mieszkam w domku naokoło którego jest sporo drzew, pewnie dlatego też i wilgoć.
Nie chce zostawiać na cały dzień włączonej klimatyzacji żeby nie zamarznąć. Zwykle schładzam do 20 stopni na wieczór.
Tano jest koło 19. Może poprostu ściany i meble są zbyt nasiąknięte wilgocią i trochę to potrwa zanim wyciągnie ją?
Chyba spróbuje włączyć ją rano jak będe wychodził do pracy i zobaczymy jaka będzie temp. i czy coś pomoże.
Tylko żebym nie musiał spać pod pierzyną w środku lata
.
Odwilżacze takie przenośne jak oglądałem to są niewiele tańsze od klimatyzatorów a praktycznie tak samo osuszają.
Dodatkowym źródłem wilgoci jest otwarta kuchania, ale nie gotuje się na niej często.
Mieszkam w domku naokoło którego jest sporo drzew, pewnie dlatego też i wilgoć.
Nie chce zostawiać na cały dzień włączonej klimatyzacji żeby nie zamarznąć. Zwykle schładzam do 20 stopni na wieczór.
Tano jest koło 19. Może poprostu ściany i meble są zbyt nasiąknięte wilgocią i trochę to potrwa zanim wyciągnie ją?
Chyba spróbuje włączyć ją rano jak będe wychodził do pracy i zobaczymy jaka będzie temp. i czy coś pomoże.
Tylko żebym nie musiał spać pod pierzyną w środku lata
.Odwilżacze takie przenośne jak oglądałem to są niewiele tańsze od klimatyzatorów a praktycznie tak samo osuszają.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY