Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

3 regały chłodnicze zasilane 1 sprężarką

73 Odpowiedzi, 76114 Wyświetleń

awax

2010-10-03, 08:58:32
Top użytkownik
SerwisantCr napisał(a):AWAX bardzo sie mylisz mówiac o Biedronce i montazach. Biedronki są w ten sposób robione ze wzgledu na ich oszczędnosci a nie ze wzgledu na montaż owszem zdażaja sie odchyły nawet na jeden ostatnio trafiłem.
Apropo pracy mebla na jednym sterowniku, ja mam dużo takich obiektów i działaja byłes kiedys w kauflandzie Lidlu tam każdy ciąg 4 czy 5 mebli chodzi na jednym sterowniku owszem sterownik ma 10 czujek ale meblem prowadzącym jest zawsze tan od lewej jezeli on osiągnie temp to praca ustaje. Sprawa temp dla różnych produktów, jeszcze sie nie spotkałem żeby w regale gdzie jest szesc mebli były inne temp dla róznych produktów cały ciąg ma taka sama temp. Popatrz na lidl niemiecka technologia ciągle udoskonalana moim zdaniem sprawdza sie w 100% zwłaszcza te nowe , i działają na jednym steroniku tylko że tam jest wszystko dobrane w odpowiedni sposób a w Biedronce wszystko jak najtaniej byle by chodziło i zyski były.

Apropo serwisu dla biedronki mówie że nie warto trzeba by wziąc z 300 sztuk zeby sie opłaciło.

Kolego chyba niezbyt dokładnie śledzisz wątek.Nie dotyczy on ciągu trzech segmentów regału lecz trzech oddzielnych regałów.Nawet w Biedronkach myślę,że tak się nie robi.
Pozdrawiam
Ponadto te "10 czujek" nie są dla jaj tylko pilnują aby pozostałe elementy mieściły się w wymaganym zakresie temp.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-10-03, 09:00:41 przez awax.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa