Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

3 regały chłodnicze zasilane 1 sprężarką

73 Odpowiedzi, 76127 Wyświetleń

crocens

2010-10-03, 09:36:11
Top użytkownik
Generalnie popieram Awaxa.
Zawsze zakładam osobny sterownik i el.z. na każdy mebel z osobna, nawet gdy stoją w rzędzie.
Jednocześnie nie neguje faktu, że dużo z nich działałoby na jednym... tylko ja osobiście nie mam czasu jeździć do tych paru procent które jednak nei działają i poprawiać własną robotę (bo nikt mi za to nie zapłaci). Natomiast spotkałem też nei jeden taki ciąg który nie działał z różnych juz opisanych tutaj powodów. Te z chęcią przerabiam na prawidłowy system (bo za to mi już płacą).
Inna sprawa, że nie jestem instytucją charytatywną, mam robić dobrze i nie koniecznie tanio. To jest mój zarobek i moja gwarancja. jeżeli sprzedam klientowi zamiast jednej sprężarki, jednego zaw. el. i jednego sterownika, sprzedam zespół sprężarkowy z odolejaczem, 3 zaw. el. i 3 sterowniki, to raz mam więcej zarobione, dwa klient będzie na pewno zadowolony, trzy ja mam święty spokój.
.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa