zdunek napisał(a):Witam serdecznie. Mój problem z klimą polega na tym że działa tylko na zimnym silniku i to tylko jak mam wlaczony zaplon, wlaczam silnik i przestaje działać;/;/ a jak juz wylacze silnik i znowu wlacze zaplon to juz nie działa...musze odczekac pare godzin i dopiero na zaplonie działa...;/ co to moze byc??Witam.Czy nie zauważyłeś że ty jako posiadacz samochodu nie wiesz kiedy klimatyzacja chodzi czy nie ?W wypowiedziach moich poprzedników masz napisane same drwiny(trochę mi wstyd za Was).Panowie trochę normalnego zachowania.Jeżeli człowiek posiada pierwszy raz auto z klimą skąd może wiedzieć jak to działa.Nie mieliscie przypadków z takimi klientami?
Bym zapomniał samochod to vectra b 97 rok-klimatronic
Zdunek-klimatyzacja chodzi tylko przy włączonym silniku i włączonej klimatyzacji(nie waże czy manualna czy klimatronic).Jedynie co mogę Ci poradzić to jedź do serwisu autokimatyzacji aby zrobili Ci serwis układu tak jak jedziesz na wymianę oleju w silniku.Oni już beda wiedzieć co zrobić.Mozesz ich również pytac o wszystko związane z klimką.Pozdrawiam.Ewa
Nie myli się ten,który nic nie robi.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY