coolmaker1 napisał(a):Witam.Grubymi nićmi szyte.Dobór urządzeń do obsługi komory powinien zrobić chłodniarz na miejscu a nie przez ogólnodostępne forum.Sorry ale te 40-50kg na 12m3 nie przekonalo mnie.
Wydawało mi się, że po to jest forum aby pytać i dzielić się doświadczeniami.
Pomieszczenie, w którym będzie stało kilka kamionkowych beczek z zaprawą peklującą pomieści spokojnie i 100kg mięsa. Ale nie bede nikogo przekonywać bo i tak już odbiega się od tematu (ludzie, hipotermia i peklowanie).
Oczywiście mogę iść do firmy M.A.S cz ZECHiK bo takie mam na miejscu (Starachowice), ale dużo sie człowiek dowiaduje jak pyta w różnych niejscach.
A jeżeli ktoś chce się więcej dowiedzieć o peklowaniu suchym czy mokrym zapraszam na dobrą stronkę wedlinydomowe.pl
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY