Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jaki sprzęt do chłodni mięsa

12 Odpowiedzi, 12108 Wyświetleń

wiola2711

  2011-03-18, 05:52:45
Nowy użytkownik
#10
coolmaker1 napisał(a):Witam.Grubymi nićmi szyte.Dobór urządzeń do obsługi komory powinien zrobić chłodniarz na miejscu a nie przez ogólnodostępne forum.Sorry ale te 40-50kg na 12m3 nie przekonalo mnie.

Wydawało mi się, że po to jest forum aby pytać i dzielić się doświadczeniami.
Pomieszczenie, w którym będzie stało kilka kamionkowych beczek z zaprawą peklującą pomieści spokojnie i 100kg mięsa. Ale nie bede nikogo przekonywać bo i tak już odbiega się od tematu (ludzie, hipotermia i peklowanie).

Oczywiście mogę iść do firmy M.A.S cz ZECHiK bo takie mam na miejscu (Starachowice), ale dużo sie człowiek dowiaduje jak pyta w różnych niejscach.

A jeżeli ktoś chce się więcej dowiedzieć o peklowaniu suchym czy mokrym zapraszam na dobrą stronkę wedlinydomowe.pl
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

  • Pokaż wersję do druku


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa