Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kielicharki!

102 Odpowiedzi, 101912 Wyświetleń

Konrad

2011-04-11, 10:14:06
Nowy użytkownik
gadas napisał(a):Teraz każdy mądrala wietrząc sukces poprzednika będzie produkcją się zajmował i twierdził że jego to ta jedyna i niepowtarzalna " cioteczkowa, wnuczkowa, dziadkowa, stryjkowa" Chce się mieć dziadkową to trzeba kupić używaną.
Podobno to znowu informacja zasłyszana robią je w warszawie (ursus)
Może i robią je ale kiedyś wszyscy wiedzieli gdzie była produkcja teraz to jest owiane straszą tajemnicą .
Nie wiem co powiedzieć ... był by numer gdyby robili je w Chinach i tylko do nas sprowadzali

Są robione dalej, zakład ten sam, maszyny te same, zmienił się tylko właściciel, z powodów ogólnie znanych.
Nie trzeba wcale kupować używek żeby mieć "the real thing".
Podróby takiej jak kupił miezala5 w rękach nie miałem, za to miałem "przyjemność" kupić kiedyś inną podróbę w czasach, kiedy z rozwalcarkami "dziadkowymi" naprawdę był problem. Sprzedałem po kosztach z ulgą, że udało mi się jej pozbyć.
Zresztą Berling (bo od nich wziąłem) też się z tych podrób szybko wycofał. Nie ta jakość wykonania, luzy, ogólnie szkoda kasy.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa