wlasnie najwiekszy problem ze to jest skladanka. agregat skraplajacy jest ponoc uniwersalny
wyglada jak agregat od klimy,ma manometry zabudwane na obudowie,sprezarka scroll copelanda , zbiornik cieczy i czujnik cisnienia wlaczajacy wentylator.jest filtr i za nim wziernik cieczy.lada byla niekompletna,bez sterownika ( danfoss akcc 550 kosztowal 1950 netto) i bez czyjnika s2 ( w zasadzie powinien byc czujnik cisnienia ale.... ) Wedlug zalecen ten czujnik s2 powinien byc stosowany tylko w fabrycznych zestawach a nie w skladankach.wszystkie termopary to pt 1000. mam podejrzenia co do doboru wydajnosci skraplacza i lady- za mocna sprezarka do parownika i zawor akv jest zalewany ciecza,za zaworem dalej jest ciecz i tworzy sie proznia na ssaniu????
a elektrozawor jest za filtrem i przed wziernikiem.wiem ze przy zaworze akv jest on niepotrzebny ale narazie nie chce ingerowac w fabryczne urzadzenie z powodu utraty gwarancji przez klienta. nie decydowalem o doborze urzadzen,klient sam to kupil.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-29, 20:39:13 przez popeye.)
wyglada jak agregat od klimy,ma manometry zabudwane na obudowie,sprezarka scroll copelanda , zbiornik cieczy i czujnik cisnienia wlaczajacy wentylator.jest filtr i za nim wziernik cieczy.lada byla niekompletna,bez sterownika ( danfoss akcc 550 kosztowal 1950 netto) i bez czyjnika s2 ( w zasadzie powinien byc czujnik cisnienia ale.... ) Wedlug zalecen ten czujnik s2 powinien byc stosowany tylko w fabrycznych zestawach a nie w skladankach.wszystkie termopary to pt 1000. mam podejrzenia co do doboru wydajnosci skraplacza i lady- za mocna sprezarka do parownika i zawor akv jest zalewany ciecza,za zaworem dalej jest ciecz i tworzy sie proznia na ssaniu????a elektrozawor jest za filtrem i przed wziernikiem.wiem ze przy zaworze akv jest on niepotrzebny ale narazie nie chce ingerowac w fabryczne urzadzenie z powodu utraty gwarancji przez klienta. nie decydowalem o doborze urzadzen,klient sam to kupil.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY