Troszeczkę nie rozumiem twojego toku myślenia.
Więcej firm-Więcej pracy no i co za tym idzie mniej kaskaderki w tej branży.Rozumiem że Ty uruchamiając układ w 1h poprawiasz PKB a ja w 72h go obniżam :/
Ale mam zatrudnienie dla pracowników przez cały rok.Przyjmując że godzina serwisanta kosztuje 70PLN.Nie tłumaczmy się faktami a kto cię weżmie.Unieruchomiony układ na linii drukarskiej to dziesiątki tysięcy strat dziennie.A ty wymienisz sprężarkę wartości tysiąc złotych biorąc za robociznę 700 BRUTTO.W takim systemie PKB i nasz kraj oraz te ścisłe grono się nie utrzyma pracując po kosztach.
Więcej firm-Więcej pracy no i co za tym idzie mniej kaskaderki w tej branży.Rozumiem że Ty uruchamiając układ w 1h poprawiasz PKB a ja w 72h go obniżam :/ Ale mam zatrudnienie dla pracowników przez cały rok.Przyjmując że godzina serwisanta kosztuje 70PLN.Nie tłumaczmy się faktami a kto cię weżmie.Unieruchomiony układ na linii drukarskiej to dziesiątki tysięcy strat dziennie.A ty wymienisz sprężarkę wartości tysiąc złotych biorąc za robociznę 700 BRUTTO.W takim systemie PKB i nasz kraj oraz te ścisłe grono się nie utrzyma pracując po kosztach.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY