Ojtam, ojtam. Wit, jak zwykle demonizujesz proste sprawy(ale nie wprowadzasz herezji), chodzi mi o to jak za pomocą manometru, termometru i suwaka(bynajmniej nie od spodni) określić z czym mamy do czynienia w układzie.
No właśnie bardziej chodziło mi o wykluczenie czynnika niż rozpoznanie aczkolwiek nie jest niemożliwe rozpoznanie po właściwościach i temperaturze otaczającej go. Trzeba tylko zawęzić krąg poszukiwań. Mając do czynienia np. z instalacją klimatyzacji typu split nie masz wielu czynników które pokrywają się właściwościami. W skali wszystkich czynników używanych w chłodnictwie jest niemożliwe.
No właśnie bardziej chodziło mi o wykluczenie czynnika niż rozpoznanie aczkolwiek nie jest niemożliwe rozpoznanie po właściwościach i temperaturze otaczającej go. Trzeba tylko zawęzić krąg poszukiwań. Mając do czynienia np. z instalacją klimatyzacji typu split nie masz wielu czynników które pokrywają się właściwościami. W skali wszystkich czynników używanych w chłodnictwie jest niemożliwe.
A jak za drogie Fujitsu to ja im bach www.gree.szczecin.pl
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY