Układ na 1000% nie ma żadnego złamanego zagięcia. Zagięcie z jednostki ma kształt półkola, następnie ze ściany za jednostkę wewnętrzną też jest półkole, nie ma nigdzie ostrych zagięć. Dodatkowo sprawdziłem rurociąg własnym okiem i palcem
- BRAK ZAŁAMAŃ CZY PRZEWĘŻEŃ.
Też mi się wydaje, że srężarka jest chyba źle wyważona, bo aż cała obudowa mi wpada w rezonans - jak sie do niej przytule to cichnie ale i tak jest jak na moje ucho za głośno.
Panowie a co z tym ciśnieniem, chyba dużo za wysokie. Podobną akcje miałem w klimie u siebie w aucie. Okazało się, że zawór rozprężny się uszkodził.
Póki co napisałem maila do dostawcy i poczekam do jutra, bo nie wiem czy to on wymienia czy też muszę serwis LG wzywać. Póki co zamontowanych ok 30 urządzeń (montuję tylko w serwerowniach i ew. komuś z rodziny) to pierwszy taki przypadek. Co prawda miałem akcje z Mitsubishi ale to nie była moja klima tylko klienta. Klima padła po pół roku pracy w serwrowni ale klient kupił ją używaną :|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-11-02, 22:26:52 przez Bartek-Lodz.)
- BRAK ZAŁAMAŃ CZY PRZEWĘŻEŃ. Też mi się wydaje, że srężarka jest chyba źle wyważona, bo aż cała obudowa mi wpada w rezonans - jak sie do niej przytule to cichnie ale i tak jest jak na moje ucho za głośno.
Panowie a co z tym ciśnieniem, chyba dużo za wysokie. Podobną akcje miałem w klimie u siebie w aucie. Okazało się, że zawór rozprężny się uszkodził.
Póki co napisałem maila do dostawcy i poczekam do jutra, bo nie wiem czy to on wymienia czy też muszę serwis LG wzywać. Póki co zamontowanych ok 30 urządzeń (montuję tylko w serwerowniach i ew. komuś z rodziny) to pierwszy taki przypadek. Co prawda miałem akcje z Mitsubishi ale to nie była moja klima tylko klienta. Klima padła po pół roku pracy w serwrowni ale klient kupił ją używaną :|
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY