Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Poszukiwane dane do biznesplanu

10 Odpowiedzi, 14726 Wyświetleń

klimacold

2012-01-13, 02:20:21
Nowy użytkownik
Ciesze sie że poniektórych rozbawiłem wiem że może to bawić. Lecz chodzi o to jak w branży klimatyzacyjnej określić klienta, kim jest?, ile zarabia?, czy jest klientem indywidualnym?, czy jest to firma? i jak to np udowodnić ...? daje do myślenia Smile
Spotkałem się z takim problemem i proszę o dane lub statystyki poparte danymi które można udowodnić np jakie jest wasze doświadczenie jaki klient do was dociera, których jest mniej a których więcej.
Biznes plan na jest pisany na firmę 2 osobową tzn. jedna ekipa monterska. Mam nadzieje że już jest ciut jaśniej i że niektórzy zaawansowani mają jakieś doświadczenie którym mogli by się podzielić. Możemy to potraktować jako badanie konsumenta waszych usług. Czyli kim są wasi usługobiorcy jaką drogą do nich docieracie itd itp... Dziękuję nie gniewam się Smile
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa