Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

chłodnia piekarnia-wydłużona fermentacja

4 Odpowiedzi, 4585 Wyświetleń

miglanc

  2012-01-15, 08:42:09
Nowy użytkownik
#3
mg i awax dziękuję za błyskotliwe odpowiedzi,rozumiem że na miarę waszych możliwości. Big Grin
jacek 64 jasnę że nie zbuduję instalacji sam ale chciałbym firmie która mi serwisuję urządzenia powiedzieć jak to ma mniej więcej to ma wyglądać .
co do tego oczym pisałem że chcę czerpać powietrze z zewnątrz ,to tylko przy odpowiednich warunkach tzn temp.na zewnątrz bliska zakładanej wewnątrz.instalacja musi być przygotowana na 100 % powierzchni chłodni

co do instalacji chłodniczej czy grawitacja którą założył bym np.na suficie dała by radę czy musi być ruch powietrza.pytam ze względu na to ,,obsychanie ciasta,,
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

  • Pokaż wersję do druku


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa