sęk w tym, ze Ci "fachowcy" dobierali sie do zaworu, ktorego u mnie de facto nie ma (tak wynika ze schematow serwisowych Laguny II). Jest tam natomiast zwezka niedaleko skraplacza wygladajaca mniej wiecej tak:
![[Obrazek: 22-2309.JPG]](http://www.alpinair.co.uk/Data/Images/22-2309.JPG)
do zwezki tej mozna dostac sie po zdjeciu zderzaka i prawej lampy, a nie odkrecajac przewody do parownika... stad moje obawy czy czasem nie trafilem na "znakomitych znawcow tematu"... co ciekawe ja zalatwilem ten "zawor" w ciagu 15min w ASO Renault, a oni sciagaja go juz 2 tydz...
czyli rozumiem, że ze sprezarka nic zlego sie nie stanie kiedy nie ma czynnika w instalacji? dodam, ze sprezarka to Delphi Harisson (chyba tak to sie pisze?).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-04-24, 15:33:36 przez Osfald.)
do zwezki tej mozna dostac sie po zdjeciu zderzaka i prawej lampy, a nie odkrecajac przewody do parownika... stad moje obawy czy czasem nie trafilem na "znakomitych znawcow tematu"... co ciekawe ja zalatwilem ten "zawor" w ciagu 15min w ASO Renault, a oni sciagaja go juz 2 tydz...
czyli rozumiem, że ze sprezarka nic zlego sie nie stanie kiedy nie ma czynnika w instalacji? dodam, ze sprezarka to Delphi Harisson (chyba tak to sie pisze?).
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY