Widzę, że niczego konkretnego się tutaj nie dowiem....
Co do mojej fachowości to powiem tak: robiłem różne rzeczy od zwykłych splitów do montażu instalacji na sredniej wielkości marketach. Budowałem zestawy spreżarkowe od podstaw. Duże chłodnie i mroźnie. Nie obce są mi "maszyny do lodów" a i jeszcze klime w swoim aucie tez naprawie jak trzeba
moge tak jeszcze troche powymieniać ale nie o to tu chodzi.
Podsumowując coś tam umiem ale za geniusza i wszystko wiedzacego sie nie uważam
chciałem się tylko dowiedzieć jakie są średnie zarobki pracownika serwisu. Mam taka sytuacje, że pracodawca pyta się mnie ile bym chciał zarabiać a ja po prostu nie chce się "zfrajerzyć"
Tylko tyle albo az tyle
pozdrawiam wszystkich fachowców tych prawdziwych jak i tych internetowych
Co do mojej fachowości to powiem tak: robiłem różne rzeczy od zwykłych splitów do montażu instalacji na sredniej wielkości marketach. Budowałem zestawy spreżarkowe od podstaw. Duże chłodnie i mroźnie. Nie obce są mi "maszyny do lodów" a i jeszcze klime w swoim aucie tez naprawie jak trzeba
moge tak jeszcze troche powymieniać ale nie o to tu chodzi.Podsumowując coś tam umiem ale za geniusza i wszystko wiedzacego sie nie uważam
chciałem się tylko dowiedzieć jakie są średnie zarobki pracownika serwisu. Mam taka sytuacje, że pracodawca pyta się mnie ile bym chciał zarabiać a ja po prostu nie chce się "zfrajerzyć"
Tylko tyle albo az tyle
pozdrawiam wszystkich fachowców tych prawdziwych jak i tych internetowych
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY