awax napisał(a):barbie napisał(a):zapasy mrożonego mięsa były obsesją komunistów .o tej porze roku zaczynała się akcja świąteczna ,aby dla każdego starczyło szynki na święta .mrożenie półtusz w restauracji jest bezsensowne .
Bezsensowny to jest dobór elementów układu chłodniczego bez podstawowych informacji.Chociażby takiej czy wsad będzie zamrożony.
Można "na oko"ale kto zapłaci za ewentualny błąd?
Myślisz że inwestor ci odpowie na pytanie wsadu?
Napewno mało który!
Najczęsciej przechowują w tego typu małych mroźniach produkty już zamrożone i przywiezione lub swierze miesa upieczone ktore i tak najlepiej na poczatek wrzucic do szokówki!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY