witam,
mam mazdę xedos 6 z 1998 roku
mam ja już od kliku lat i cały czas jest jeden problem a mianowicie auto ma climatronic z ustawianiem na pokrętle
co do panelu nawiewu mam tak że regulacja nie jest płynna tzn. ze nie idzie ustawić sobie właściwej temperatury tylko są 3 opcje zimna od 15 do 17 stopni na tej skali od 17-27 średnia i od 27-29 w górę gorąca.
Są dni że działa to prawidłowo ale takich dni jest kilka w roku więc wychodzi na to że coś się zacina i nie wiem od czego to zależy ? drażni mnie to bo na średnim jest za zimno jak jest mróz a na gorącym za ciepło
ktoś może z Was panowie przerabiał coś podobnego ??
problem występuje zarówno przy załączonej klimie jak i nie (zwykłym ogrzewaniu)
ps. z tego co wiem to mało któremu użytkownikowi xedosa 6 działa to prawidłowo
mam mazdę xedos 6 z 1998 roku
mam ja już od kliku lat i cały czas jest jeden problem a mianowicie auto ma climatronic z ustawianiem na pokrętle
co do panelu nawiewu mam tak że regulacja nie jest płynna tzn. ze nie idzie ustawić sobie właściwej temperatury tylko są 3 opcje zimna od 15 do 17 stopni na tej skali od 17-27 średnia i od 27-29 w górę gorąca.
Są dni że działa to prawidłowo ale takich dni jest kilka w roku więc wychodzi na to że coś się zacina i nie wiem od czego to zależy ? drażni mnie to bo na średnim jest za zimno jak jest mróz a na gorącym za ciepło
ktoś może z Was panowie przerabiał coś podobnego ??
problem występuje zarówno przy załączonej klimie jak i nie (zwykłym ogrzewaniu)
ps. z tego co wiem to mało któremu użytkownikowi xedosa 6 działa to prawidłowo
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY