Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Czy wycofują klimatyzatory on/off

48 Odpowiedzi, 43864 Wyświetleń

frost-ch

2013-01-28, 21:47:52
Zaawansowany użytkownik
wadim napisał(a):Zgadzam sie. Zakladacze przemiela kikukrotnie klientow bo sa tani, ty dajesz oferte a klient mysli co za idiota ile????????????? z all..o zrobia taniej i sprzet tez tanszy. Z polecenia 99% to ci zazdroszcze pytanie tylko ile takich klientow miesiecznie masz z polecenia, bo ja mimo ze dzialam w jednym z najwiekszych mast Polski to tylu klientow po kilku latach w branzy juz nie mam bo wlasnie tacy zakladacze odebrali mi z 80% a z tych 20 ciezko wyzyc.
Mnie też ubywa klientów ale nie z powodu zakładaczy powód jest inny supermarkety nie ma większej ulicy żeby ich nie było mniejsze sklepy padają jak muchy za nimi hurtownie małe zakłady chłodnie składowe sklepy które jeszcze zostały niestety ciągną na oparach jeden klient w 2012 z ośmiu sklepów zredukował do trzech o nowych inwestycjach nie ma mowy mleczarnia zero inwestycji napawa optymizmem? Wypowiedż jednej klientki "żebyśmy chociaż wiedzieli kiedy ten kryzys się skończy to może byśmy jakoś przetrwali.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa