Do AWAX. Hehe kolego ale mnie rozśmieszyłeś z tą reklamą straszliwie. Na klimatyzacjach nie znam się w ogóle tyle co wyczytałem na forum. Nie reklamuje Samsunga ani nic innego mówię, że ja go wybieram , wg mnie jest najfajniejszy z wyglądu i ma wifi. Być może okaże się że ten model to jest wielką porażką i nigdy już więcej nie wybiorę Samsunga bo nie powiem niektórzy mi go odradzali tą markę ale przekonam się dopiero jak zamontuje i będę użytkował. Śmieszy mnie opinie osób którzy dopatrują się reklamy - a co niby mam reklamować ? jak się na tym nie znam - jakbyś poczytał moje pytania np na elektrodzie gdzie też pytałem to byś się zastanowił trochę. Co do instalacji to nie sądzę, że jest jakaś duża filozofia w podłączeniu jednostki wew z zewnętrzną w linii prostej na odległości 3m i nie wiem czy jest sens płacić za to 1500 jak jest okazja wziąć za 500.
Powiem to co ja uważam Samsung, LG to na pewno nie jest pierwsza liga ale uważam że to będzie w miarę dobry średniak i zapewne jest wiele innych firm których nazwy mi nic nie mówią i będą lepsze niż te dwie. Niestety jakoś bardziej ufam urządzeniu gdzie widzę logo które znam z telefonów / TV niż kiedy widzę coś co nic mi nie mówi a może być 10x lepsze niż te znane.
Powiem to co ja uważam Samsung, LG to na pewno nie jest pierwsza liga ale uważam że to będzie w miarę dobry średniak i zapewne jest wiele innych firm których nazwy mi nic nie mówią i będą lepsze niż te dwie. Niestety jakoś bardziej ufam urządzeniu gdzie widzę logo które znam z telefonów / TV niż kiedy widzę coś co nic mi nie mówi a może być 10x lepsze niż te znane.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY