A jaka jest różnica czy pieczątkę za przegląd i fakturę wystawi mi Pan Wiesiu który ma firmę i certyfikaty czy jakaś inna droższa firma? Rozumiem , że nie ważne u kogo założę klimę każdy przegląd jest płatny podczas trwania gwarancji prawda? Czy firmy które są dużo droższe w cenie montażowej uwzględniają już przeglądy i robią je później bezpłatnie?
Nie wiem skąd masz tą informację o skanie faktury za przegląd bo ja od firmy domserwis która jest centralnym serwisem samsunga mam potwierdzenie że interesuje ich tylko podbita gwarancja przez firmę z certyfikatem samsunga. Wiem , że serwis oczywiście musi być robiony ale wydaje mi się, że troszkę rozminąłeś się z prawdą lub nie doprecyzowałeś tego.
Nie wiem skąd masz tą informację o skanie faktury za przegląd bo ja od firmy domserwis która jest centralnym serwisem samsunga mam potwierdzenie że interesuje ich tylko podbita gwarancja przez firmę z certyfikatem samsunga. Wiem , że serwis oczywiście musi być robiony ale wydaje mi się, że troszkę rozminąłeś się z prawdą lub nie doprecyzowałeś tego.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY