Bartekw oczywiście masz rację ale ja mam zamiar kupić na all od firmy która jest dystrybutorem klimatyzacji a nie od firmy która sprzedaje np krzewy a przy okazji wystawiła jakąś tam klimatyzację
Awax nie rozumiem cię jak możesz twierdzić że na aleg... nie ma szanujących się producentów. Znalazłem tam klimatyzację firm Hitachi, Daikin, Mitsubishi, Samsung, LG rozumiem , że Ci producenci się nie szanują? Jeżeli firma jest dystrybutorem i ma swoją stronę internetową i dodatkowo chce sprzedawać na alle... to co w tym złego? Przecież chyba każdy sobie zdaje sprawę że dużo łatwiej zostać znaleziony na portalu aukcyjnym niż w google wpisując frazę klimatyzacje
Widzę , że niektóre duże firmy których podstawowym core biznesem jest handel klimatyzacji poszły w ilość i mniejszą marżę (mają upusty rzędu 55% od producentów) i wolą mniej zarobić i sprzedać więcej.
Awax nie obraź się ale kurcze mamy odmienne wizje na każdy temat wódki bym się z tobą nie napił
Awax nie rozumiem cię jak możesz twierdzić że na aleg... nie ma szanujących się producentów. Znalazłem tam klimatyzację firm Hitachi, Daikin, Mitsubishi, Samsung, LG rozumiem , że Ci producenci się nie szanują? Jeżeli firma jest dystrybutorem i ma swoją stronę internetową i dodatkowo chce sprzedawać na alle... to co w tym złego? Przecież chyba każdy sobie zdaje sprawę że dużo łatwiej zostać znaleziony na portalu aukcyjnym niż w google wpisując frazę klimatyzacje
Widzę , że niektóre duże firmy których podstawowym core biznesem jest handel klimatyzacji poszły w ilość i mniejszą marżę (mają upusty rzędu 55% od producentów) i wolą mniej zarobić i sprzedać więcej. Awax nie obraź się ale kurcze mamy odmienne wizje na każdy temat wódki bym się z tobą nie napił
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY