Kolego Gadget myślałem że porozmawiamy już o sprzętach a nie znowu będziemy wracać do bezsensownych docinek. Instalacja u mnie w mieszkaniu będzie prosta jak budowa cepa. Jedno pomieszczenie (salon połączony z kuchnią) z salonu jest wyjście na balkon gdzie będzie stała jednostka zewnętrzna. Pomieszczenie 4,5x6 praktycznie równa bryła - prostokąt. Czy naprawdę uważasz, że tutaj będzie ciężka instalacja. Akurat stać mnie nie tylko na klimatyzator ale lubię wydać $ z głową i nikogo nie obrażam i nie mówię, że jest oszustem i naciągaczem i biorę udział tylko w tej dyskusji bo dla niej się zarejestrowałem na tym forum. Jak widzisz w jednym zdaniu napisałeś przynajmniej 4 rzeczy które mijają się z prawdą więc jak mam Cię traktować poważnie?? ?? Nie potrafię zrozumieć czemu tak cię denerwuje , że ktoś chce kupić osobno sprzęt w dobrej cenie od dystrybutora (obojętnie czy to allegro czy strona www sklepu ale taniej niż u firm instalujących) a osobnym kanałem załatwić profesjonalny montaż którego cena jest adekwatna do nakładu pracy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-02-26, 10:39:29 przez kloncd.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Klimatyzator do bloku z dużej płyty
103 Odpowiedzi, 104142 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY