Naprawdę uważasz , że montaż jednej klimy w mieszkaniu jest aż tak skomplikowane , że musi to zrobić firma która ma 20letnie doświadczenie itd. Rozumiem instalacja dla dużej firmy, zaawansowane projekt ale tu jest jedno urządzenie wewnętrzne + 3metry instalacji + jednostka zewnętrzna i KONIEC i zapłacić za to 3,5tyś więcej to wole osobiście jechać na Kanary sorry
. I nie uogólniaj , że wszyscy robią fuszerkę i tylko ty jesteś the best. Każdy ma inną strategię działania firmy i może ktoś przekalkulował , że lepiej dać więcej upustów i sprzedać więcej niż mówić jaki to ja jestem SUPER extra i wywalić extra dużą cenę
Znam przynajmniej 3 większe firmy gdzie jest min 5pracowników i działają w tej branży już jakiś czas i dają upusty a nie stosują ceny katalogowej ale może w W-wie albo Szczecinek bo chyba stąd jesteś. A tak na marginesie jeśli to twoja strona awax.net.pl też masz info że sprzedajesz na allegro a sam pisałeś że tam nie ma szanujących się producentów
. Więc jeśli to twoja strona to albo sam siebie nie szanujesz albo to nie ty i przepraszam za wprowadzenie w błąd.
To już moja ostatnia wypowiedź nie chce już się spierać. Rozumiem osoby które mają firmę i na tym zarabiają i płącą ZUS itd ale musicie zrozumieć osoby które szukają tańszego rozwiązania którym bardziej uśmiecha się wydać 4,5tyś a nie 7.
Awax nie miej o to do mnie pretensji i nie myśl ,że wszyscy w koło robią fuszerkę.
. I nie uogólniaj , że wszyscy robią fuszerkę i tylko ty jesteś the best. Każdy ma inną strategię działania firmy i może ktoś przekalkulował , że lepiej dać więcej upustów i sprzedać więcej niż mówić jaki to ja jestem SUPER extra i wywalić extra dużą cenę
Znam przynajmniej 3 większe firmy gdzie jest min 5pracowników i działają w tej branży już jakiś czas i dają upusty a nie stosują ceny katalogowej ale może w W-wie albo Szczecinek bo chyba stąd jesteś. A tak na marginesie jeśli to twoja strona awax.net.pl też masz info że sprzedajesz na allegro a sam pisałeś że tam nie ma szanujących się producentów
. Więc jeśli to twoja strona to albo sam siebie nie szanujesz albo to nie ty i przepraszam za wprowadzenie w błąd. To już moja ostatnia wypowiedź nie chce już się spierać. Rozumiem osoby które mają firmę i na tym zarabiają i płącą ZUS itd ale musicie zrozumieć osoby które szukają tańszego rozwiązania którym bardziej uśmiecha się wydać 4,5tyś a nie 7.
Awax nie miej o to do mnie pretensji i nie myśl ,że wszyscy w koło robią fuszerkę.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY