Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzator do bloku z dużej płyty

103 Odpowiedzi, 104056 Wyświetleń

kloncd

2013-02-27, 20:23:34
Nowy użytkownik
Naprawdę uważasz , że montaż jednej klimy w mieszkaniu jest aż tak skomplikowane , że musi to zrobić firma która ma 20letnie doświadczenie itd. Rozumiem instalacja dla dużej firmy, zaawansowane projekt ale tu jest jedno urządzenie wewnętrzne + 3metry instalacji + jednostka zewnętrzna i KONIEC i zapłacić za to 3,5tyś więcej to wole osobiście jechać na Kanary sorrySmile. I nie uogólniaj , że wszyscy robią fuszerkę i tylko ty jesteś the best. Każdy ma inną strategię działania firmy i może ktoś przekalkulował , że lepiej dać więcej upustów i sprzedać więcej niż mówić jaki to ja jestem SUPER extra i wywalić extra dużą cenę Smile

Znam przynajmniej 3 większe firmy gdzie jest min 5pracowników i działają w tej branży już jakiś czas i dają upusty a nie stosują ceny katalogowej ale może w W-wie albo Szczecinek bo chyba stąd jesteś. A tak na marginesie jeśli to twoja strona awax.net.pl też masz info że sprzedajesz na allegro a sam pisałeś że tam nie ma szanujących się producentówSmile . Więc jeśli to twoja strona to albo sam siebie nie szanujesz albo to nie ty i przepraszam za wprowadzenie w błąd.

To już moja ostatnia wypowiedź nie chce już się spierać. Rozumiem osoby które mają firmę i na tym zarabiają i płącą ZUS itd ale musicie zrozumieć osoby które szukają tańszego rozwiązania którym bardziej uśmiecha się wydać 4,5tyś a nie 7.

Awax nie miej o to do mnie pretensji i nie myśl ,że wszyscy w koło robią fuszerkę.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa