parowanie -20 w mroźni -9 = przegrzanie max 11 stopni... masz przegrzanie 20?????? jak Ty to mierzyłeś? gdzie?
ale -już jakoś wyżej masz to odparowanie...
sprawdzałeś kolejno punkt po punkcie -jak Ci radziłem?
pytasz w stylu -mam kobitę 90-60-90 -dlaczego ostatnio nie chce... gotować obiadów?
ciągle -to samo -i kompletny brak informacji.
chłodnictwo -diagnozy to wróżenie z fusów. rzadko kiedy wiadomo coś na pewno. Ale do cholery -zapewnij odpowiednią ilość fusów do wróżby.
my nie jesteśmy w Twojej chłodni -nie widzimy co się dzieje -i nikt nie jest jasnowidzem.
najmij fachowca -albo -posprawdzaj po kolei -i wyeliminuj najprostsze możliwości. nikt ci zdalnie nie naprawi -zwłaszcza jeśli Tobie samemu się nie chce choćby zajrzeć...
ale -już jakoś wyżej masz to odparowanie...
sprawdzałeś kolejno punkt po punkcie -jak Ci radziłem?
pytasz w stylu -mam kobitę 90-60-90 -dlaczego ostatnio nie chce... gotować obiadów?
ciągle -to samo -i kompletny brak informacji.
chłodnictwo -diagnozy to wróżenie z fusów. rzadko kiedy wiadomo coś na pewno. Ale do cholery -zapewnij odpowiednią ilość fusów do wróżby.
my nie jesteśmy w Twojej chłodni -nie widzimy co się dzieje -i nikt nie jest jasnowidzem.
najmij fachowca -albo -posprawdzaj po kolei -i wyeliminuj najprostsze możliwości. nikt ci zdalnie nie naprawi -zwłaszcza jeśli Tobie samemu się nie chce choćby zajrzeć...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY