to gdy sprezarka jest wylaczona to uwazasz ze przewowy beda mialy inne temp. i to bedzie zalezne od ukladu klimatyazacji?? A co do tego dogodnego miejsca to co bedzie jak ja nie mam filtra kabinowego albo mam w srodku z lewej strony obok pedalu gazu a wysokie cisnienie mam z prawej a niskie przy skraplaczu?? To ty wprowadzasz jakies dziwne pojecia "zasilanie" dla mnie zasilanie kojarzy sie z czynnikiem ktory jest zasysany przez sprezarke i na odcinku od parownika do sprezary przy wlaczonej ma byc zimna ...
"Zasilanie zimne , gaz wpada do osuszacza tam wentylator tłoczy powietrze do kratek, a gaz wraca grubym przewodem spowrotem do sprężarki."
Ogolnie nie wiem o czym piszesz niech kolega senior albo radekklimat sie wypowie kto ma wlasciwa wiedze ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-06-03, 20:09:26 przez dv24v.)
"Zasilanie zimne , gaz wpada do osuszacza tam wentylator tłoczy powietrze do kratek, a gaz wraca grubym przewodem spowrotem do sprężarki."
Ogolnie nie wiem o czym piszesz niech kolega senior albo radekklimat sie wypowie kto ma wlasciwa wiedze ...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY