Tych "jonsonów" akurat nie znam ale wcześniejsze modele potrzebowały do programowania i odczytu danych w czasie rzeczywistym konwertera , razem z konwerterem dostajesz soft . Koszt coś chyba 1000$ . Może się opłaci ? Ale program też może być zabezpieczony hasłem . Może być tak że nie odczytasz nic . Pozostanie procedura twardego resetu i wywalenia nawet programu . Ale czy warto ? Czy wasza firma napisze taki program od nowa skoro nie ma nawet podstawowej dokumentacji urządzenia ? Ja w swoich urządzeniach też wstawiam hasła do konfiguracji , wcześniej jak był wolny dostęp to miałem więcej awarii , samo się zepsuło i oczywiście nikt nie grzebał w konfiguracji mimo że parametry były poprzestawiane . Konkludując jak się nie znasz na sprzęcie to możesz tylko popsuć !!! Ale są firmy ,które potrafią wszystko serwisować , szkoda że w słowach lub na stronach www .
ps. Fajne te Jonsony osobiście je lubię mają wszystko co trzeba do naszych zastosowań .
ps. Fajne te Jonsony osobiście je lubię mają wszystko co trzeba do naszych zastosowań .
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY