Gdybym tylko zarobił połowę tego co firma która położyła tą miedź byłbym bardzo zadowolony
To nie jest wbijanie się w ich instalację bo instalacją pod klimatyzację była wpisana w umowę przy zakupie lokalu z zastrzeżeniem, że klimatyzację mają wykonywać już firmy zewnętrzne i tak było w kilku lokalach obok, tak czy inaczej nie zgłębiając tego tematu developer rodziny nie skrzywdzi ...
więc o firmę się nie martwię bardziej o klienta który jak wspomniałem jest moim znajomym z polecenia.
Czyli wracając do meritum sprawy jak to teoretycznie i praktycznie może wyglądać będzie działać ? mogę dać na to gwarancję 3 lata itp ?
Pozdrawiam
To nie jest wbijanie się w ich instalację bo instalacją pod klimatyzację była wpisana w umowę przy zakupie lokalu z zastrzeżeniem, że klimatyzację mają wykonywać już firmy zewnętrzne i tak było w kilku lokalach obok, tak czy inaczej nie zgłębiając tego tematu developer rodziny nie skrzywdzi ...
więc o firmę się nie martwię bardziej o klienta który jak wspomniałem jest moim znajomym z polecenia. Czyli wracając do meritum sprawy jak to teoretycznie i praktycznie może wyglądać będzie działać ? mogę dać na to gwarancję 3 lata itp ?
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY