ON/OFF napisał(a):No niestety.Ale gdybyśmy porad internetowych udzielali tylko osobom z branży to do takich precedensów by nie dochodziło że podstawowym narzędziem jest pędzel ławkowiec i doniczka balkonowa oraz spryskiwacz ogrodniczy z wodą.Koszt inwestycji sprzętu do serwisowania do 100 PNZ Daje całkiem dobry wynik zarobku firmy.Może dlatego postrzegany jestem jako idiota forumowy?A być może nim nie jestem karcąc tendencyjne pytania w stosunku do osób próbujących wbić się do branży za pomocą forum.Jestem ciekaw ile firm profesjonalnych w bierzącym roku zamknie swoje podwoje pod wpływem nie uczciwej konkurencji opartej na odpowiedziach fachowych uczestnikom tego forum.?Radekklimat napisał.Jak zwykle chciałes zabłysnac i jak zwykle ci nie wyszło, nie masz pojecia o agregatach chłodniczych do samochodowów, nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz.Weryfikuj radekklimat odpowiedzi komu i co.Bo za chwilę zostaniesz bez zajęcia w branży.Oczywiście Tobie to nie grozi.Ale to tylko Twoje mniemanie.Być może krótkowzroczność pewności zawodowej.Strzelają w kolano jak na razie firmom z tradycjami.A firmy z pędzelkiem i doniczką balkonową się śmieją.radekklimat ja nic do Ciebie ani Twojego doświadczenia nie mam.Tylko proszę rozdawaj wiedzę osobom ściśle związanym z branżą.I uwierz że na samochodówce się znam.I wiem dlaczego trzeba zamontować sprężarkę pod odpowiednim kątem.andrewrc napisał(a):Ostatnio startowałem do przetargu i wygrała firma z ceną 39 zł netto za przegląd jednego splita. Urządzeń było ponad 150 szt.
Gdzie sens a gdzie logika takiego postępowania. Powinni takim od razu strzelać w kolano.
3 lata temu w mojej okolicy placówki pocztowe - też ktoś dał ofertę gdzie wychodzilo 40,- /szt. a to przeciez dodatkowo obiekty rozproszone po regionie więc trzeba odjąć koszty dojazdu - wychodzi jeszcze mniej))
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-03-10, 16:38:22 przez klimatolog.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY