Osobiście uważam ze zakup klimatyzatora w sklepie internetowym to pomyłka - chyba że jesteś instalatorem i 2 (%) oczka więcej robią ci diametralny zarobek. Ja korzystam tylko z dystrybutorów znanych w których prócz sprzedaż , sprzedaż , sprzedaż kładzie się nacisk na zaplecze techniczne, warunki gwarancji i pomoc techniczną w razie np. awarii w Zgorzelcu 300 km od Biura i jakiejkolwiek dtr-ki. Czasem można kupić klimatyzatory niewiadomego pochodzenia - a może właśnie ta partia zniknęła z tirem przy barze na granicy Polsko Ukraińskiej - i przy jakiejś awarii po Serial Nr. wyjdzie że to zaginiony towar ( sytuacja z życia ). No i był klimatyzator i była sprawa w sądzie.
Ponadto uważam że klimatyzator to nie telewizor że przyniesiesz do domu i włączysz - więcej zależy od montera niż od samej klimatyzacji. To on jest gwarantem a nie sklep internetowy.
Zawsze w gwarancji napisane jest iż urządzenie jest na gwarancji po wykonaniu i uruchomieniu przez autoryzowany serwis.
Natomiast odnośnie zakupów m.in. na "Coolmarket" to zostawiłem już tam kilka tysięcy i zawsze pełne zadowolenie.
Różnica przy zakupie manometrów elektronicznych w porównaniu do stacjonarnego sklepu "Wigmors" była blisko 350 zł netto i to bez dwóch czujników temperatury - więc gorąco polecam i pozdrawiam "Coolmarket".
Ponadto uważam że klimatyzator to nie telewizor że przyniesiesz do domu i włączysz - więcej zależy od montera niż od samej klimatyzacji. To on jest gwarantem a nie sklep internetowy.
Zawsze w gwarancji napisane jest iż urządzenie jest na gwarancji po wykonaniu i uruchomieniu przez autoryzowany serwis.
Natomiast odnośnie zakupów m.in. na "Coolmarket" to zostawiłem już tam kilka tysięcy i zawsze pełne zadowolenie.
Różnica przy zakupie manometrów elektronicznych w porównaniu do stacjonarnego sklepu "Wigmors" była blisko 350 zł netto i to bez dwóch czujników temperatury - więc gorąco polecam i pozdrawiam "Coolmarket".
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY