jack63... nie trzeba słowa traf brać w cudzysłów, ponieważ nie jest to żaden neologizm, ani gwara, tudzież jeden z dialektów. To po prostu rzadko używane słowo, które oznacza, przypadek, zbieg okoliczności itd.
Ale my nie o tym, dziękuje Ci za pomoc.
Odpowiem na pytania:
Jest to klimatyzator On/Off.
Pracuje na czynniku R22.
Nie mam zdjęcia pilota w tej chwili.
Płytki u dystrybutora kupić nie można, gdyż jest to dość leciwe urządzenie i już częściami nie dysponują, tym bardziej, że wychodzą z Polski.
Tak, wiem, że Acson jest bardzo podobny do McQuaya, ale płytka od najbardziej do siebie zbliżonych modeli tych firm jednak różni się nieco.
Tryb, który najczęściej i chyba wyłącznie w jakim musi pracować klimatyzator to chłodzenie.
Naprawiać się go na pewno opłaca, ponieważ wszystko inne w tym urządzeniu jest sprawne, a poza tym to ja go uszkodziłem podczas konserwacji, i to na mnie spoczywa odpowiedzialność, ja muszę go naprawić, urządzenie musi działać, w przeciwnym razie musiałbym wymienić klimatyzator, bo to właśnie ja go uszkodziłem, a to z kolei nie byłoby dla mnie opłacalne.
Póki co, mam podobną płytkę od MacQuya właśnie, różni się trochę, ale pojedziemy ją wymienić.
Dam znać jak to wygląda, w końcu to forum :-)
Pozdrawiam
Ale my nie o tym, dziękuje Ci za pomoc.
Odpowiem na pytania:
Jest to klimatyzator On/Off.
Pracuje na czynniku R22.
Nie mam zdjęcia pilota w tej chwili.
Płytki u dystrybutora kupić nie można, gdyż jest to dość leciwe urządzenie i już częściami nie dysponują, tym bardziej, że wychodzą z Polski.
Tak, wiem, że Acson jest bardzo podobny do McQuaya, ale płytka od najbardziej do siebie zbliżonych modeli tych firm jednak różni się nieco.
Tryb, który najczęściej i chyba wyłącznie w jakim musi pracować klimatyzator to chłodzenie.
Naprawiać się go na pewno opłaca, ponieważ wszystko inne w tym urządzeniu jest sprawne, a poza tym to ja go uszkodziłem podczas konserwacji, i to na mnie spoczywa odpowiedzialność, ja muszę go naprawić, urządzenie musi działać, w przeciwnym razie musiałbym wymienić klimatyzator, bo to właśnie ja go uszkodziłem, a to z kolei nie byłoby dla mnie opłacalne.
Póki co, mam podobną płytkę od MacQuya właśnie, różni się trochę, ale pojedziemy ją wymienić.
Dam znać jak to wygląda, w końcu to forum :-)
Pozdrawiam
Najbardziej w tym wszystkim to lubię kielichy ;-)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY