Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

montaż LG 3,5kW E12EM Warszawa

12 Odpowiedzi, 8190 Wyświetleń

kawier

2015-05-19, 19:07:23
Nowy użytkownik
> Serwisant samsunga taką płytkę powinien mieć w kieszeni

Ale nie miał. Dzowniłem także do Samsung Polska i nie ma czegoś takiego jak "wypożyczanie" płyt głównych.

> Gwarancji nie masz a prośby o dyskrecję włóż między bajki.

OK

> Jeśli 1000 zł to zdzierstwo to zapewne liczysz na fuche za 100zł ?

1000zł za pełny montaż spilta to ucziwa cena. Tyle dokładnie dałem przy Samsungu. Chłopaki męczyli się u mnie prawie 2 dni. Sam przewiert zajął im jak dobrze pamiętam w sumie 10 godzin. Natomiast 1000zł za zrobienie próżni i zakręcenie kilku króćcy uważam za zdierstwo. Wszystko będzie podłączone i zamontowane. Serwisant nie zużyje żadnych materiałów własnych typu miedź, rurki, korytka, przewody. Temat powinien się zamknąć w maksymalnie godzinie. Zapłacę tyle ile będzie trzeba. Jeśli u ciebie standardem jest 100zł, to dobrze wiedzieć. Każdy daje taką cenę jaką uważa za słuszną.

> klimę kupiłeś najtaniej jak się da

tak. Zawsze szukam najniższych cen.

> Zapłaciłeś ludziom kilka dobrych stów za to że nie naprawili sprzętu a za samsunga

Starali się jak mogli. Nie miałem pojęcia co się stało, gdybym od razu wiedział, że to część za 1500zł nikogo bym nie wołał.

> za samsunga wybuliłeś lekką ręką 5k

A skąd takie wnioski? Znasz mnie? Widziałeś jak ja lekką ręką płaciłem 5k? Jakie to ma znaczenie? Ale dla Twojej informacji - długo oszczędzałem na ten model.

> hmmm masło maślane

w twoim wykonaniu na pewno. Co starasz się udowodnić? Nie umiesz pomóc, nie odpisuj w temacie. Po co tracić mój i twój czas?

> Ok temat świeży na pewno ktoś się znajdzie.

mam nadzieję.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa