wlasciwie to mam cztery pokoje ale chcialem kupic dwie sprezarki dlatego pisze tylko o dwoch pokojach. Chlodzone beda max 2 pokoje rownoczesnie,ale jesli nie ma mozliwosci podlaczenia jak powyzej pisalem pozostaja tylko dwie mozliwosci:
- dwie sprezarki z dwoma jednostkami wewnetrznymi
- jedna sprezarka z czterema jednostkami wewnetrznymi
W tym wypadku chyba lepszym rozwiazaniem byloby zamontowac jedna sprezarke.
Moje pytania:
- jak w tym przypadku z halasem, glownie chodzi o sasiadow dodam ze okna sasiadow beda oddalone okolo 5 metrow od sprezarki.
- psiadam jeden maly pokoj 8m2 czy sprezarka wystartuje jezeli bede chcial tylko ten maly pokoj ochlodzic ?
- czy sa jakies jednostki wewnetrzne ktore posiadaja pojemnik na skropliny, poniewaz wlasnie w tym malym pokoju mozliwosc odprowadzenia skroplin grawitacyjnie jest niemozliwa.Czy pozostaje tylko pompka skroplin?
- moze jakas propozycja sprezarki pokoje: 1x30m2 , 1x15m2 , 1x12m2 , 1x8m2
z gory dziekuje za podpowiedzi
- dwie sprezarki z dwoma jednostkami wewnetrznymi
- jedna sprezarka z czterema jednostkami wewnetrznymi
W tym wypadku chyba lepszym rozwiazaniem byloby zamontowac jedna sprezarke.
Moje pytania:
- jak w tym przypadku z halasem, glownie chodzi o sasiadow dodam ze okna sasiadow beda oddalone okolo 5 metrow od sprezarki.
- psiadam jeden maly pokoj 8m2 czy sprezarka wystartuje jezeli bede chcial tylko ten maly pokoj ochlodzic ?
- czy sa jakies jednostki wewnetrzne ktore posiadaja pojemnik na skropliny, poniewaz wlasnie w tym malym pokoju mozliwosc odprowadzenia skroplin grawitacyjnie jest niemozliwa.Czy pozostaje tylko pompka skroplin?
- moze jakas propozycja sprezarki pokoje: 1x30m2 , 1x15m2 , 1x12m2 , 1x8m2
z gory dziekuje za podpowiedzi
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY