Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Badanie szczelności - koniecznie azotem ?

42 Odpowiedzi, 45909 Wyświetleń

obser

2016-04-20, 12:56:53
Top użytkownik
Możesz napełniać nie odwracając butli,ale pójdzie Ci to wolniej , no i zamiast R410a,napełnisz czymś co ma więcej R134a,jakąś niezbadaną mieszaniną. Ty się tym bawisz, a wchodzisz na forum gdzie ludzie z tego żyją,płacą podatki,utrzymują firmy,muszą spełniać i tu Ci przyznam rację jakieś durne przepisy,ale działają,aby oprócz tego,że utrzymają rodziny,to i utrzymują Państwo,aby Ci zapłacili różne zasiłki,bo takie mam wrażenie.Ja też nieraz dla sportu sobie coś w samochodzie podłubię,ale generalnie od tego jest mechanik.Chleba też nie piekę,piwa nie warzę,cukru nie produkuję.Ale na opłaty,ZUS-y,certyfikaty,narzędzia,pensje muszę zarobić.No i też chciałbym aby mi coś zostało,żeby odłożyć na starość jak nasz kochany ZUS za 50 lat płacenia składek zaproponuje mi 1000 zł emerytury.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa