Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

zlecenie - sprawdzenie szczelnosci klimatyzacji LG - Łódź

40 Odpowiedzi, 31030 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

obser

2016-05-13, 10:03:10
Top użytkownik
ad.4. Nie dam Ci nic za konfigurację komputera,bo to zlecam firmie,od której kupuję sprzęt i odbieram gotowy do pracy z zainstalowanymi wszystkimi programami pdf,rar i inne.Oni są fachowcami i im za to płacę i nie narzekają jakie to gówno kupiłem jak to było kiedyś. I tu trafiłeś mnie w czuły punkt,bo miesiąc temu dostałem "wykład" od znajomego,że utopiłem 800 stówek,bo mogłem kupić golasa na Allegro,a jego syn by mi wszystko ogarnął za stówkę,a w ogóle płacić za Avasta,to debilizm.A ja wiem swoje,komp śmiga,jak coś nie będzie tak to ich problem.
A mam taką pracę,że mam trochę czasu i podyskutować lubię i chciałbym dożyć takich czasów,aby w naszym kraju było normalnie,a nie 95% prywatnej budowlanki to "szara strefa",Allegro tak samo,hurtownie stają się detalistami. Taki wyścig szczurów nigdy do normalności nas nie doprowadzi.

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa