ad.4. Nie dam Ci nic za konfigurację komputera,bo to zlecam firmie,od której kupuję sprzęt i odbieram gotowy do pracy z zainstalowanymi wszystkimi programami pdf,rar i inne.Oni są fachowcami i im za to płacę i nie narzekają jakie to gówno kupiłem jak to było kiedyś. I tu trafiłeś mnie w czuły punkt,bo miesiąc temu dostałem "wykład" od znajomego,że utopiłem 800 stówek,bo mogłem kupić golasa na Allegro,a jego syn by mi wszystko ogarnął za stówkę,a w ogóle płacić za Avasta,to debilizm.A ja wiem swoje,komp śmiga,jak coś nie będzie tak to ich problem.
A mam taką pracę,że mam trochę czasu i podyskutować lubię i chciałbym dożyć takich czasów,aby w naszym kraju było normalnie,a nie 95% prywatnej budowlanki to "szara strefa",Allegro tak samo,hurtownie stają się detalistami. Taki wyścig szczurów nigdy do normalności nas nie doprowadzi.
A mam taką pracę,że mam trochę czasu i podyskutować lubię i chciałbym dożyć takich czasów,aby w naszym kraju było normalnie,a nie 95% prywatnej budowlanki to "szara strefa",Allegro tak samo,hurtownie stają się detalistami. Taki wyścig szczurów nigdy do normalności nas nie doprowadzi.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY